Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Tilbage på bloggen efter 4 måneders skrivestop

Jeg har ikke været aktiv herinde på bloggen de sidste mange måneder. Min motivation til at skrive var pludselig en smule dalenende og samtidigt udbrød Covid-19 som lavede the final knockout på mig. Jeg er nu på benene igen og lysten til at dele mine rejser er tilbage!

Dette indlæg er blot en kort fortælling om hele min situation efter Covid-19 brød ud.

Ferie i Danmark? Tanken kan i disse tider komme til at virke kedelig. Vi har tendens til at sætte vores eget land lavere end andre, da nysgerrigheden for det “ukendte” nemt overruller tanken om det vante når vi snakker om hvor vi skal holde ferie. Personligt har jeg også søgt udlandet og hvad det har at byde på. Netop pga. at jeg er nysgerrig på det ukendte. Denne tid som år 2020 har budt på, har dog tvunget mig til at se nærmere på mit eget land og denne tvang har vist sig at bære en masse positive oplevelser med sig, samt givet mig en helt fornyet interesse for vores eget land.

Jeg startede år 2020 med at udforske Sri Lanka, efter denne rejse udbrød Covid 19 og dette gjorde at min rejse til Tyskland, Nepal og Schweiz blev aflyst. Hele min verden væltede for en kort stund, da hele måden som mit liv er bygget op på, omhandler netop det at kunne rejse. Jeg bor i en 1-værelses lejlighed, er bevidst ansat som vikar så jeg ikke skal følge en fast vagtplan, ja mange valg er baseret på at jeg skal bruge mine penge på netop at rejse ud i verden. Pludselig er dette ikke muligt. Jeg vidste dog at det ikke ville vare for evigt, men lige nu var det virkeligheden. Jeg valgte ret hurtigt at se med positive øjne på situationen og udnytte den enorme ekstra “fritid” til at starte min fotovirksomhed op (JSK-Media) og begynde at øve mig i at tage pæne billeder med mit kamera samt blive god til at flyve med min drone. Mit almindelig arbejde blev også skåret ned til 1/5 del af de timer jeg plejer at have, så jeg havde pludselig masser af tid. Heldigvis lever jeg sparsommeligt, hvilket gør at mine udgifter er minimale, hvilket er et stort plus i denne tid.

Hele denne tid som vi alle pludselig har fået har jeg brugt på at udforske naturen, især i Nordjylland. Timevis af tidlige morgentimer er blevet brugt langs vestkysten for at finde de helt flotte lokationer, hvilket jeg har delt flittigt på min instagram og som jeg nu vil lave dybere beskrivelser af her på bloggen.

En ting som jeg har fundet ud af er at den følelse af “frihed” og “eventyr” som jeg får når jeg rejser, den er også mulig at fremkalde ved at vandre rundt i vores egen danske natur. Heldigvis for mig er det normalt også sommeren som jeg bruger herhjemme i Danmark. Resten af året er hvor jeg booker rejser ind til forskellige destinationer. Sommeren er dog ment til også at arbejde, da det er her hvor jeg kan spare penge op, som jeg kan investere i “tid” som jeg vælger at bruge på rejser.

Verden har dog ændret sig de sidste 4 måneder, hvilket helt sikkert også komme til at påvirke mine rejser fremadrettet. Jeg vil her på mine rejseblog det næste stykke tid begynde at skrive om de forskellige naturlokationer som jeg har været i gang med og stadig er ved at udforske.

Rejser i udlandet er absolut ikke slut – er allerede igang med at planlægge mulighederne efter denne sommer. Dog har jeg virkelig fået øjnene op for de muligheder vi har for at lave små “rejser” i vores egent land, og disse rejser vil jeg også dele med jer herinde på bloggen.

En lille selfie taget d3/6 i mit studie i Aalborg. Det er herfra at mine blogindlæg fremadrettet vil blive skrevet. Dejlige omgivelser der giver lyst til at skrive.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close