Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Roadtrip Portugal – forlænget weekend i en Camper Van

Er du til gåture, varme, smukke udsigter samt lyden af det brugsende hav? – så vil et roadtrip langs kysten i det sydlige Portugal være noget for dig!

Udsigten fra det sydlige Portugal.

Og der findes ikke en federe måde at opleve det på end i en Camper Van.

Vi startede roadtrippet i Lisabon hvorfra vi brugte det meste af aftenen på at køre et langt stræk indtil mine øjne ikke kunne mere, herfra holdt vi ind på en rasteplads hvorfra den nye dag startede.

Roadtrip i en Camper Van

Planen var at ramme den sydligste del af Portugal hurtigst muligt og derfra køre op langs kysten indtil vi ramte Lissabon igen.

Afsted det går.

Ved bunden af Portugal ved byen Lagos fandt vi et område hvor vi fik dagen til at gå med at vandre og klatre ned af de utrolig flotte klipper der tårner ud mod havet.

En lille strand vi fandt.

Herfra blev dagene brugt på at bade imens vi kørte stille og roligt nord på. Man vil kunne stoppe op hvert 5 minut for at betragte en ny udsigt på denne rute.

Udsigten ud over kysten man køre langs.

Følelsen af bare at køre afsted uden at have en stor plan for noget. Du kan stoppe op og sove hvor som helst du vil. Udsigten man kan have om morgenen ud over havet slår et hvilket som helst 5 stjerner værelse til x antal tusindkroner pr overnatning.

Sovepladsen for natten.
Vågne til denne udsigt.

Strandene du kan besøge på ruten ligger tit en smugle afsidigt hvilket gør at en sti føre til dem. På denne måde for man også små Vandreture med sig.

Aftensmaden laves på køkkenet der følger med. – i bunden af artiklen er link til komplet guide til hvordan du lejer en Camper Van og kommer afsted.

Vi var endda så heldige at se delfiner komme springende igennem vandet imens vi sad på stranden og nød de sidste timer inden det blev mørkt. Det lyder næsten for eventyrligt men det passer.

5 dage forsvinder før du har set dig om.

Har skrevet en guide med alt du skal vide for at få lejet en Camper Van og komme afsted på din første tur her: https://etnytkapitel.home.blog/2020/01/23/guide-til-dit-foerste-roadtrip-i-en-camper-van/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close