Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Hike Sant Jeroni – Dagstur til toppen af Barcelona, Spanien

Beliggende en times tid fra Barcelona er hiket til Saint Jeroni en oplagt mulighed for et dagshike.

Varighed fra start til slut ca 4-7 timer.

Toppen af Sant Jeroni, Hike beliggende i udkanten af Barcelona.

Hikets længde kan du selv bestemme alt efter hvor du vælger at starte. Jeg parkerede bilen i bunden af området (Saint Jeroni findes på Googlemaps og MapsMe) hvilket betyder at første del af hiket er op til den smukke by Barcelona Montserret, som også er tilgængelig i bil. Herfra starter det officielle hike til toppen af bjerget som kaldes Sant Jeroni.

Vores Camper Van parkeres i bunden og vi er klar til at hike.
GUIDE TIL BOOKING AF CAMPER VAN ER PÅ VEJ📝

Fra bunden vil du finde mange stier der alle sammen føre den samme vej op igennem små buske og træer. Herfra starter et stisystem af ruter op af bjerget. Nogle går dem, nogle cykler dem og andre terrænløber dem.

De mange stisystemer der fører mod toppen.

Vi havde pakket tasken med brød, smørreost, chokolade og vand fra et supermarked, og var nu igang med at følge de mange ruter der alle sammen går med høj % stigning. Underlaget man går på er meget ujævnt hvilket giver vild og fed fornemmelse. Hiket fra bunden og til byen er ca 7km med en god stigning hele vejen.

Vild nok udsigt at spise sin madpakke til.

På vej til byen mødte vi andre som kom fra andre små stier. Fælles for alle vejene er at de samles ved et stort fastlagt vandrør som man går langs det sidste stykke da det simpelthen er for ujævnt de andre steder.

Ved ankomst til byen er her rigeligt med muligheder for at købe ekstra mad og drikke. Byen er ret turistet hvilket også ses på priserne på alt. Vi brugte ikke så meget tid i byen men gik derimod direkte videre til næste etape.

Billede lånt fra Solotripsandtips.com

Start point for næste etape er beliggende bagerst i byen og starter ved en trappe. Herefter er det godt afmærket resten af vejen. Ved at spørge folk vil du hurtigt finde hertil.

Kan huske at jeg ikke havde mere at drikke da vi startede denne etape, og jeg var for nærig til at købe noget i byen – det er en dum ide. Det bliver et helvede når man skal vejen ned igen. Få fyldt flaskerne op. Jeg kunne bare have fyldt vand fra en hane men det tænkte jeg ikke engang på.

Så tørstig jeg er ved at falde om.

Når du rammer toppen vil du blive beriget med den smukkeste udsigt. Jeg bildte mig selv ind at jeg kunne se helt til Barcelona. Herfra går selv samme tur, retur.

Udsigten fra toppen 😃

Start hiket om formiddagen så der er rigeligt tid til pauser osv. Det er aldrig sjovt at færdiggøre et hike i mørke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close