Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Tips & råd til Prædikestolen – første tur?

rejse tips til en ”kort” weekendtur til prædikestolen

Tasken pakket og fyldt!

Rejsetid

Man rejser om aftenen fra Hirtshals kl. 20:00 og rammer Stavanger næste morgen kl. 07:00 – Herefter er man i Norge indtil samme aften hvor man rejser hjem fra Stavanger kl. 20:00, og derefter rammer Hirtshals næste morgen kl. 07:00 (disse tidspunkter kan varrigere. Vi rejste med Fjordline fra Hirtshals – tjek evt deres hjemmeside.

Sov primitivt – spar kahytten!

På færgen er der rig mulighed for at finde sovepladser rundt omkring. Dette er gratis, i modsætning til at bestille en kahyt. Her er de første par tusinde sparret.             

Madpakker – det jo ikke en gourmet tur!

Først og fremmest er regel nr. 1 til denne tur, husk at lave madpakker hjemme fra! Vi lavede fx pølsehorn hjemme fra, samt købte frugt, boller, vand og energidrikke som vi tog med. Det er dyrt at shoppe spontant på tankstationer eller lign. i Norge, så hvis dette kan undgås, er de første 1000kr allerede besparet efter at du har sat fod i Stavanger. – Du rejser om aftenen, og har selvfølgelig spist aftensmad hjemmefra så du ikke bliver fristet af færgens 500kr buffet samt barens fadøls anlæg. Næste dag er hvor maden skal bruges, og du har selvfølgelig bag rigeligt med pølsehorn så der også er til om aftenen, når du rejser hjem. Løber du tør for mad, og vælger at besøge en Restaurant i Stavanger, så begynder budgettet at blive rødglødene.

Kan man holde sig inden for disse rammer er dette en weekendtur der ikke koster alverden. 2 billetter ink bil koster omkring 1000kr tur retur. Kunsten her herfra at holde alle andre udgifter væk, ved netop at have pakket rygsækken med proviant hjemme fra.

HUSK endelig også at tankebilen op hjemmefra. Det kan ikke svare sig at tanke den op når du rammer det norske land

Gem alle hverdags tankerne, lysterne og fristelserne, til når du / i kommer til Danmark igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close